Öljysäiliöt mittatilauksena taloyhtiöille ja omakotitaloille
4.3.2022

Valmistamme mittatilauksena pieniä ja isoja öljysäiliöitä taloyhtiöiden ja omakotitalojen tarpeisiin. Lujasta kestomuovista hitsaamalla valmistetun öljysäiliön avulla voit vaihtaa esimerkiksi maakaasulämmitteisen rakennuksen käyttämään lämmitykseen muuta polttoainetta kuin maakaasua.

Öljysäiliö voidaan valmistaa täysin toiveidenne mukaan: tilavuus, mitoitus ja liitokset voidaan suunnitella juuri kohteen mukaan. Pieni säiliö voidaan mitoittaa mahtumaan vaikkapa pannuhuoneen oviaukosta sisään, joten asentaminen ja käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Iso säiliö voi taas olla kooltaan jopa useita kuutioita.

Plastnorilla on pitkä kokemus muovituotteiden valmistamisesta vaativiin teollisuuskohteisiin. Säilöt valmistetaan Suomessa Imatralla.

Kysy myös nopeaa toimitusta!

Tee tarjouspyyntö